Barion Pixel
Search

2019-ben kezdtem el írni az Utazóanya blogomat, mint Magyarországon az első olyan blog, ami a babával, kisgyerekkel utazást népszerűsíti. Instagramon indult, és azóta Facebook-on, TikTokon és a honlapomon is rendszeresen teszek közzé beszámolókat babával, kisgyerekkel utazás témában. 2024-re a különböző platformokon egy kb. 23 ezer fős közösség gyűlt össze, és már több százezer emberhez eljutottak a tartalmaim.


Célom, hogy inspiráljam és motiváljam a (leendő) édesanyákat, szülőket, hogy merjenek útra kelni azután is, hogy gyermekük született. Rendszeresen kapok visszajelzéseket, hogy hasznos, inspiráló és igényes, amit közzéteszek.


Amellett, hogy az online térben három kisgyermek mellett dolgozom újabb és újabb tartalmakon, nyilatkoztam már különböző platformokon, megjelentek újságcikkek rólunk és szerepeltem tévés adásokban. Időnként előadásokat tartok az utazásainkról és a kisgyerekkel utazásról, és kerekasztal beszélgetéseken is részt veszek.


Svédországban végeztem el a média- és kommunikáció mesterképzést, és svéd nyelven írtam meg a szakdolgozatomat. Svédországban megjelent egy tudományos cikkem, jelenleg pedig rendszeresen jelennek meg kiadványaim gyerekkel utazás témában, és a Hello Baby magazinnak évek óta írok cikkeket.


A röplabdázást élsport szinten űztem, a magyar juniorválogatottal Európa-bajnokságot játszottam, és felnőttként háromszor lettünk svéd bajnokok. Játszottam az osztrák, a német és a francia bajnokságban is. A csapatban való együttműködés mellett megtanultam, hogy az alázatos és kitartó munka meghozza az eredményét.


Utazóbloggerként az elmúlt években több céggel volt lehetőségem együtt dolgozni; légitársasággal, hotelekkel és babával utazáshoz hasznos termékeket gyártó cégekkel egyaránt.


Ha te is szívesen dolgoznál velem, vedd fel velem a kapcsolatot az utazoanyablog@gmail.com címen, vagy a közösségi média felületein.


Bérczes Judy

Shopping Cart